پخت بریانی در اصفهان
بریانی اصفهان از غذاهای سنتی و لذیذ اصفهانی است که مواد اصلی آن را گوشت گوسفند و جگر سفید تشکیل میدهد.
بریانی یا بریونی اصفهان یکی از معروفترین غذاهای ایرانی و مشهورترین غذای سنتی اصفهان است که در بین ایرانیان گردشگرانی که به اصفهان سفر میکنند طرفداران زیادی دارد. البته اصفهان غذاهای سنتی زیادی دارد و همگی خوشمزه و لذیذ هستند. از بریانی، عدسی، حلیم بادمجان، قیمه ریزه، قرمزه نخودچی گرفته تا کوفته سبزی، خورش ماست، کال جوش، آش سماق. پلو ماش، سرگنجشکی و ماش و زردک هم از مهمترین غذاهای سنتی این شهر هستند. متاسفانه اغلب این غذاها را نمیتوان در رستورانها پیدا کرد و برای چشیدن طعم خوش آنها باید مهمان یک خانواده اصفهانی شوید. اما بریانی خوشبختانه در رستورانها سرو میشود.
برای سرخ کردن بریانی از کفگیر مخصوص بریانی اصفهان استفاده میشود. از مهمترین نکات برای تهیه یک بریانی اعلا اضافه کردن ادویههای اصفهانی و چگونگی پخت گوشت با ظرف و اجاق ویژه است. اغلب برشی از نارنج یا لیموی تازه به همراه ریحان، دوغ محلی و برشی از پیاز همراه با این غذا سرو میشود. اما از مهمترین نکات برای لذیذتر شدن این غدا استفاده از نان سنگک است. اگر به اصفهان سفر کردید، حتما میل کنید. برای امتحان بریانی میتوانید به طباخیهای مخصوص این غذا که به بریانی مشهور هستند، بروید. در خیابانهای حاشیه زایندهرود اغلب صف طولانی مردم را جلوی در بریانی پزیهای اصفهان میبینید. در این مطلب پخت این غذا را در یکی از بریانی فروشیهای اصفهان میبینید.
Comments
Post a Comment