طرز تهيه بریانی اصفهان

 

بریان,بریانی

طرز تهيه بریانی اصفهان

 
بریانی (بریونی) یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین غذاهای شهر اصفهان است که به دلیل طعم خوب آن در سراسر کشور فراگیر شده است. بهترین نوع بریانی با گوشت گوسفندی تهیه می شود که طعم بسیار خوبی دارد البته امروزه بریانی را با گوشت مرغ هم طبخ می کنند.
 
مواد لازم برای بریانی برای 8 نفر :
گوشت سر دست گوسفند  1 کیلوگرم
 دنبه100 گرم 
 جگر سفید گوسفند200 گرم 
 پیاز درشت 4 عدد
 پودر دارچین 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده  به مقدار لازم
 گردو ، خلال پسته و بادام مقداری
 نعنا خشک و نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
 
طرز تهیه بریانی اصفهانی:
برای پخت بریانی، ابتدا جگر سفیدی را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل بپزید، گوشت و دنبه را با 2 پیاز 2 قاچ شده و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید. 
 
زمانی که جگر سفیدی پخت اجازه بدهید سرد شود سپس آن را با یک عدد پیاز چرخ کنید و کنار بگذارید.
 
هنگامی که گوشت پخت آن را با دنبه و دو عدد پیاز پخته شده چرخ کنید و نمک و زعفران و فلفل و نعناع خشک را به آن اضافه کنید و یک بار دیگر آن را چرخ کنید.
 
سپس از یک تابه کوچک یا از کفگیرهای مخصوص بریان استفاده کنید به این صورن که روی حرارت قرار بدهید مقداری از آب گوشت را داخل آن بریزید سپس مقداری دارچین و زعفران روی آن بریزید و یک مشت از گوشت چرخ کرده را داخل آن قرار بدهید و با دست فشار بدهید و آن را صاف کنید.
 
تکه ای نان سنگک را داخل بشقابی قرار بدهید و از آب گوشت داخل آن بریزید تا چرب شود. سپس تابه یا کفگیر را روی شعله نگه دارید تا کمی سرخ شد آن را روی نان برگردانید و لایه ی دیگر نان را روی آن بگذارید تا سرد نشود جگر چرخ کرده را داخل تابه ای تفت بدهید تا خوشمزه تر شود. مقداری نمک و فلفل و دارچین به آن اضافه کنید.
 
سپس آن را در کنار بریانی روی آن قرار بدهید و با مغز گردو و خلال بادام تزیین کنید.
 

Comments

Popular posts from this blog

پخت بریانی در اصفهان

موج پنجم کرونا در آستانه ورود به اصفهان/افزایش ۳۰ درصدی مواد مثبت

تامین کالاهای اساسی مورد نیاز در ماه مبارک رمضان