سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: با توجه به افزایش ۳۰ درصدی تست های مثبت احتمال موج پنجم کرونا دراصفهان تقویت شده است. آرش نجیمی در گفت و گو با خبرنگار خبرآنلاین اظهار کرد: با توجه به افزایش ۳۰ درصدی تست های مثبت احتمال موج پنجم کرونا دراصفهان تقویت شده است. وی افزود: در شبانه روز گذشته از یک هزار و ۷۴۰ بیمار مشکوک به کرونا ۵۳۶ مورد قطعی شناسایی شد و ۲۰۱ نفر از این بیماران در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری شدهاند. سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت اخیر۱۳۵بیمار بهبود یافته کرونا از مراکز درمانی ترخیص شدهاند، اضافه کرد: این در حالی است که هنوز ۸۹۶ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری هستند. وی اضافه کرد: ۱۵۴ نفر از افراد بستری در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بخش مراقبتهای ویژه نگهداری میشوند. نجیمی با اشاره به مرگ و میر۱۰ بیمار مشکوک و قطعی به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ابراز داشت: در شبانه روز گذشته ۵ مورد مثبت قطعی فوت با کرونا گز...
طرز تهيه بریانی اصفهان بریانی (بریونی) یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین غذاهای شهر اصفهان است که به دلیل طعم خوب آن در سراسر کشور فراگیر شده است. بهترین نوع بریانی با گوشت گوسفندی تهیه می شود که طعم بسیار خوبی دارد البته امروزه بریانی را با گوشت مرغ هم طبخ می کنند. مواد لازم برای بریانی برای 8 نفر : گوشت سر دست گوسفند 1 کیلوگرم دنبه 100 گرم جگر سفید گوسفند 200 گرم پیاز درشت 4 عدد پودر دارچین 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به مقدار لازم گردو ، خلال پسته و بادام مقداری نعنا خشک و نمک و فلفل سیاه مقدار لازم طرز تهیه بریانی اصفهانی: برای پخت بریانی، ابتدا جگر سفیدی را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل بپزید، گوشت و دنبه را با 2 پیاز 2 قاچ شده و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید. زمانی که جگر سفیدی پخت اجازه بدهید سرد شود سپس آن را با یک عدد پیاز چرخ کنید و کنار بگذارید. هنگامی که گوشت پخت آن را با دنبه و دو عدد پیاز پخته شده چرخ کنید و نمک و زعفران و فل...
بریانی اصفهان از غذاهای سنتی و لذیذ اصفهانی است که مواد اصلی آن را گوشت گوسفند و جگر سفید تشکیل میدهد. بریانی یا بریونی اصفهان یکی از معروفترین غذاهای ایرانی و مشهورترین غذای سنتی اصفهان است که در بین ایرانیان گردشگرانی که به اصفهان سفر میکنند طرفداران زیادی دارد. البته اصفهان غذاهای سنتی زیادی دارد و همگی خوشمزه و لذیذ هستند. از بریانی، عدسی، حلیم بادمجان، قیمه ریزه، قرمزه نخودچی گرفته تا کوفته سبزی، خورش ماست، کال جوش، آش سماق. پلو ماش، سرگنجشکی و ماش و زردک هم از مهمترین غذاهای سنتی این شهر هستند. متاسفانه اغلب این غذاها را نمیتوان در رستورانها پیدا کرد و برای چشیدن طعم خوش آنها باید مهمان یک خانواده اصفهانی شوید. اما بریانی خوشبختانه در رستورانها سرو میشود. برای سرخ کردن بریانی از کفگیر مخصوص بریانی اصفهان استفاده میشود. از مهمترین نکات برای تهیه یک بریانی اعلا اضافه کردن ادویههای اصفهانی و چگونگی پخت گوشت با ظرف و اجاق ویژه است. اغلب برشی از نارنج یا لیموی تازه به همراه ریحان، دوغ محلی و برشی از پیا...
Comments
Post a Comment